da
de

REPARATIONER | HADERSLEV, KOLDING, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

VVS reparationer hos Aage Jørgensen VVS

VVS-relaterede reparationer

Om end det blot er en reparation af et enkelt armatur eller der er en større reparation, så er vi specialister. Vi har specialindrettede servicevogne og værktøjet til at klare både store og små reparationer.

Skal du have lavet reparationer i dit hjem? Her kan du læse mere om, hvilke former for VVS’er og blikkenslager reparationer, du kan få lavet af vores professionelle håndværkere.

Der findes mange forskellige reparationer, som en reparatør kan lave i dit hjem. En blikkenslager eller VVS´er kan reparere mange forskellige ting. Du kan som udgangspunkt gå ud fra, at de også kan reparere de ting, som de kan montere og sætte op.

Derfor kan du få også en blikkenslager til at reparere din tagrende eller få din VVS’er til at reparere dit toilet, hvis du oplever problemer, der kræver professionel assistance.

Ja, der er VVS og blikkenslager reparationer garanti hos os. Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer vores kunder en sikkerhed for, at det arbejde ,som vi udfører, er af høj kvalitet.

Der er igennem TEKNIQ blevet etableret en Dansk VVS Garanti, som er en garantiordning for VVS i Danmark. 

Den ordning sikrer, at private kunder får deres kendelse opfyldt, hvis de får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer. Formålet med Ankenævnet er at give private forbrugere mulighed for en nem, hurtig og billig løsning på eventuelle uoverensstemmelser. 

VVS og blikkenslager reparationer har ikke en fast pris. Det kommer helt an på den enkelte opgave, da det er her, at prisen bestemmes.

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Særligt spiller tiden, der skal bruges på opgaven, en rolle. Herudover er der også de materialer, der skal bruges til at lave reparationen, og hvor mange medarbejdere, der skal på opgaven.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede og rådgive dig hurtigst og bedst muligt. Du skal ikke være bange for at give os et kald; vi er mere end klar til at hjælpe dig godt på vej. 

Vi har mulighed for at lave alle slags VVS og blikkenslager reparationer. Det er ligegyldigt, om det blot drejer sig om en vandhane eller termostatventil, eller der er behov en stor reparation af et tag.

Vi kan klare en helt masse forskellige opgaver, så giv os endelig et kald, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med din reparation. 

Ja, det er muligt at foretage reparationer af toiletter. Det kommer dog ofte an på, hvad problemet med det pågældende toilet er. Det vil dog i stort set alle tilfælde være muligt at reparere dit toilet. 

Et af de mest hyppige problemer med toiletter er, at det står og løber med vand. Det kan give en stor vandregning, hvis der hele tiden løber spildt vand ud i toilettet. Det er derfor en god ide, at du hurtigt får det fikset. Det kan desværre også ske, at der sprænges et vandrør eller andet på badeværelset

Nogle kan klare opgaven, men resultatet vil altid blive bedre, hvis du får en VVS mand til at lave det for dig. Så er du også sikker på, at problemet bliver fikset permanent og ikke med en midlertidig løsning, hvilket det ofte bliver, når det fikses ved hjælp af en gør-det-selv løsning. 

En reparatør er en faglært mand, der kan reparere ting i dit hus. Hvis der er problemer med din vandhane, toilettet, taget eller din tagrende, så kan du tage kontakt til os. Vi sender en dygtig reparatør ud til dig, så du hurtigt får løst problemet.

Ved reparation af zink og kobbertagrender skal det gøre på gammeldags maner for det holder.
Vi sørger for god afrensning med værktøj samt en speciel rensevæske. Derefter foretages lodning med et egnet loddemateriale. Derefter aftørres reparationen for at det ikke giver løbeskade.

Nogle gange kan vi eventue indsætte reparationsstykker eller ekspansionsstykker for at sikre tagrenden i fremtiden.

Lars Andersen

Overmontør

Arbejdsområder
Reparationer