da
de

SERVICE AF GASFYR | HADERSLEV, KOLDING, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

Gasservice og eftersyn af gasfyr hos Aage Jørgensen VVS

Få det optimale ud af dit gasfyr med gasservice

I dagens klima- og energibevidste samfund spiller gasfyret stadig en kritisk rolle i varmeforsyningen af utallige hjem og virksomheder, og for mange familier er det afgørende at have en optimal fyringsøkonomi, når priserne på gas stiger. Med service på dit gasfyr fra Aage Jørgensen VVS sikrer du dig, at specialiserede teknikere står for gennemgangen, og at dit gasfyr derfor kører optimalt.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at gasfyr og gasinstallationer er underlagt lovpligtige eftersyn, og at vedligeholdelsen bliver forestået af uddannede og kvalificerede specialister.

Vores service på gasfyr inkluderer:

 • Kontrol af gasfyret
 • Rensning af gasfyret efter fabrikantens forskrifter
 • Vurdering af gasfyrets tilstand og resterende levetid
 • Kontrol og justering af gasfyrets varmestyring
 • Sikring af optimal drift ved indregulering af gasfyret

Derfor skal du få gennemført det lovpligtige eftersyn af dit gasfyr

Uanset om det handler om hjemmets behagelige varme om vinteren eller varmt vand i bruseren, spiller dit gasfyr en vital rolle i din hverdag. Derfor er regelmæssigt service og eftersyn af gasfyr og gasinstallationer ikke blot anbefalelsesværdigt – det er afgørende. Et eftersyn af dit gasfyr:

 • Længere levetid på dit gasfyr
 • Forebygger driftsstop
 • En mere optimal fyringsøkonomi

I henhold til lovgivningen er der krav om et lovpligtigt eftersyn af dit gasfyr, som skal udføres af en autoriseret gasfagmand. Denne kontrol og eftersyn af dit gasfyr sikrer, at det er i sikker og driftssikker stand.

Ved at vi plejer dit fyr løbende og sørger for, at eventuelle tekniske problemer og forkerte indstillinger hurtigt kan afhjælpes – inden det bliver for dyrt.

På den måde kan du ved Gasservice fra Aage Jørgensen VVS A/S spare penge døgnet rundt.

Prisbevidst og kvalitetssikret service af gasfyr

Hvad koster trygheden og sikkerheden af et velfungerende gasfyr? Hos os er prisen på service af dit gasfyr ikke blot en udgift men en investering i sikkerhed, komfort og langvarig funktionalitet. Vores transparente og konkurrencedygtige priser på gasfyrsservice afspejler vores dedikation til at levere høj kvalitet til rimelige priser. Vi forstår vigtigheden af et pålideligt og sikkert gasfyr, og vores services er designet til at give dig ro i sindet uden at tømme din pengepung.

Du kan få en pris på gasservice, hvis du kontakter os på mail eller telefon. Vi vil blandt andet gerne vide hvilken model af fyr du har og skal have lavet service på.

Det kan være lovpligtig, i de fleste tilfælde er det.
Her er det installationen der spiller ind, og derfor er det altid en god ide at få udført service da producenten kan have krav til en eventuel garanti situation.

Nej, det må man ikke!

Opgaven er underlagt regler fastsat af sikkerhedsstyrelsen og bestemt ved lov.
Opgaven skal udføres af faguddannede professionelle med de rette certifikater.

Den tid, et eftersyn af gasfyr tager, afhænger lidt af, hvor meget din gasservice inkluderer. Nogle kommer bare og tjekker, at alt er, som det skal være, mens andre tilbyder en mere grundig gennemgang, hvor de både renser og kontrollerer efter fabrikantens anbefalinger, vurderer fyrets tilstand, kontrollerer og justerer varmestyringen og så videre.

Ofte vil din gasservice afhænge af, hvor meget du betaler for servicen, og om du har tilmeldt dig en aftale fremfor blot at benytte dig af engangstilbud. 

Du skal også huske, at der er bestemte intervaller hvor et gasfyr skal serviceres. Det er oplyst af producenten af gasfyret. Derfor giver det endnu mere mening, at tegne en serviceaftale, så du altid har styr på dine services og tjek af fyret.

 

Ofte vil din gasservice afhænge af, hvor meget du betaler for servicen, og om du har tilmeldt dig en aftale fremfor blot at benytte dig af engangstilbud. 

Når du får lavet gasservice, så gennemgår vi fyret blandt andet for utætheder, dårlig forbrænding og flere andre ting i henhold til serviceforskrifterne for din type gasfyr.
Der bliver også udført tæthedskontrol af naturgasrørene.

Du kan ikke som sådan selv vedligeholde dit fyr på andre måder end ved at sørge for, at du får foretaget det lovpligtige eftersyn. Du kan dog holde øje med, at det fungerer optimalt ved for eksempel at notere dit forbrug. Aflæs måleren hver måned og skriv det ind i det skema, du fik med fra selskabet. Det vil afsløre, hvis gasfyret ikke virker efter hensigten.

Derudover bør du være opmærksom på, om gasfyret lyder anderledes. Det kan både være i form af mere larm eller en anderledes lyd. Er der mere fugt i rummet, hvor fyret er installeret, så er det også et tegn på, at du skal have en servicetekniker ud.

Sidst kan du med fordel tjekke vandtrykket jævnligt. Det skal ligge på 1-2 bar og efterfyldes, hvis det er for lavt.

 
 

Ofte vil din gasservice afhænge af, hvor meget du betaler for servicen, og om du har tilmeldt dig en aftale fremfor blot at benytte dig af engangstilbud. 

Der er en lang række gasfyr regler for eftersyn og vedligehold, som du skal være opmærksom på, hvis du har et i din bolig. Du finder gasfyr regler i bekendtgørelsen om sikkerhed for gasinstallationer.

Som hovedregel kan du dog regne med, at dit fyr skal efterses hvert 2. år. Det er de kondenserende typer med lukket forbrænding, der er flest af rundt om i de danske hjem. 

Hvis fyret derimod er ikke-kondenserende, vil det typisk skulle efterses hvert tredje år.

Eftersynet på et gasfyr og et fyr, der kører på naturgas, er meget lig hinanden, men selvfølgelig vil det ikke være de helt samme ting, der bliver undersøgt og vurderet.

Derudover har et naturgasfyr typisk ikke helt så stort et behov for eftersyn som et oliefyr. Derfor vil der være lidt penge at spare, hvis du har valgt naturgasfyret fremfor andre typer. Det er dog kun en tommelfingerregel, og der er forskel fra fyr til fyr.

Hvis dit gasfyr er gået i stå, kan årsagen være enten der er lukket for naturgasforsyningen, eller gasfyret har driftstop.

Oplever du driftstop, skal du blot ringe til os på vores hovednummer 74526640.

Den almindelige tilkaldstid i hverdagen er Mandag – Torsdag mellem 7.00-15.45 samt Fredag 7.00-12.15.

I perioden (fyringssæsonen 1/10-30/4) kan en tekniker rekvireres alle dage mellem 8.00-19.30.

Ja, du kan lave et par tjek, inden du tager kontakt til os, det kan være det hjælper.

 • Tjek dine sikringer, tjek om der er tændt for kontakten
 • Er der vand på fyret? (trykket skal være mellem 1-2 bar
 • Lyser fejllampen rød?
  Har du en fejllampe eller fejl knap der lyse, så tryk på reset- / genindkoblingsknappen. Hvis fyret går ud straks igen, skal du kontakte os.

Der må højst foretages genindkobling 2 gange.

Svend Børgesen

Service Tekniker

Arbejdsområder
Gasservice

Carsten Heinsvig

Service Tekniker

Arbejdsområder
Gasservice
Oliefyrsservice
F-Gasinstallationer

Peter Schmidt

Service Tekniker & VVS Montør

Arbejdsområder
Renoveringer
Badeværelser
Varmepumper
Gasservice