da
de

ZINKBEKLÆDNING | HADERSLEV, KOLDING, AABENRAA OG RESTEN AF SØNDERJYLLAND

Zinkbeklædning hos Aage Jørgensen VVS

Zinkbeklædning – stern, gavl og tagrender - vi tilbyder alt i zinkarbejde

Der er mange gode grunde til at vælge en zinkbeklædning, udendørs såvel som indendørs. Zink som beklædningsmateriale udmærker sig ved at være holdbart, miljøvenligt, vedligeholdelsesfrit og ikke mindst smukt.

Zink kan bruges på mange måder til dit hus. Du kan f.eks. vælge at beklæde facaden eller taget for at beskytte dit hus og få det til at holde bedre i det danske vejr. 

 

Vedligeholdelsesfri facadeløsning

En forespørgsel fra en af vores kunder, var omkring renovering af en nedslidt facade, og de ønskede noget der kunne holde i mange år.

Vores faglærte blikkenslager fik idéen til at udskifte den gamle eternitbeklædning til en vedligeholdelsesfri forpatineret zinkbeklædning,udført med dobbelt falset samling.

Dette gav en super god sammenhæng mellem de to bygninger og de flotte gamle røde mursten.

Al zinkbeklædning er vedligeholdelsesfrit og det behøver derfor ikke efterfølgende nogen form for behandling.

Se vores arbejde

Nyt arkitekttegnet hus

For en privat kunde, har vi udført VVS og Blikkenslager arbejder i fagentreprise i tæt samarbejde med de andre håndværkere.

Vi lavede enternit skiffer tag i 30x60cm eternit skiffere, der udover blev alt zink arbejde udført i Rheinzink forpatineret zink. Og der blev naturligvis lave tagrende i arkitekttagrender.

Af indvendige arbejder, udført vi et komplet fjernvarmeanlæg med både radiatorvarme samt gulvvarme i plankegulve.

Der blev udført 2 badeværelser med møbler fra Dansani og indbygningsarmaturer fra Vola.

Se vores arbejde

Zink beklædning af gavle og sterne

I forbindelse med udskiftning af tag, udførte vi zinkbeklædning på gavle samt sternbrædder på dette hus. Alt på huset blev dækket ind med henholdsvis stående dobbelt falser (gavlender) og blindfalser (stern). Alt arbejdet blev udført i zink.

Ved inddækning af alt træ på huset, er det efterfølgende ikke nødvendigt at behandle, da det hele er vedligeholdelsesfrit. 

Zink er et helt naturligt grundstof, og pga. en kemisk reaktion med luften danner det et beskyttende lag rundt om sig selv. Det beskyttende lag gør, at pladerne går fra at være skinnende blanke til at være en mere grå-blå, mat farve efter et par år.

Ønsker du den matte grå-blå farve fra start af, tilbyder vi blandt andet forpatineret zink. Det betyder zinken allerede har fået det beskyttende lag, og at materialet ikke ændrer farve, efter det er installeret.

Zink er et naturmateriale, og passer ind i stilen på de fleste huse. 

Det beskyttende lag rundt om zinkbeklædningen giver en lang holdbarhed, og det holder typisk mellem 30 til 40 år. I nogle tilfælde kan det dog holde i endnu længere tid, og under optimale forhold kan det holde helt op til 100 år. Derefter kan materialet let genanvendes, og er en meget miljøvenlig løsning.

Zinkbeklædning er derfor en langtidsholdbar løsning, som du kan have glæde af i mange år.

Udover den lange holdbarhed kræver din zinkbeklædning ingen vedligeholdelse. Der kan ikke vokse alger på det, og du skal derfor ikke bekymre dig om nogen form for algebehandling. Zinkbeklædningen kan heller ikke males, og der er derfor ikke noget malerarbejde, der skal vedligeholdes.

Hvis du alligevel synes, at taget eller facaden er blevet lidt beskidt, kan du eventuelt tage en spand med lunkent vand og en blød svamp efter behov. Beklædningen kan ikke tåle rengøringsmiddel, så derfor er vand alene det bedste valg.

Hvor lang tid det tager at lave en zinkbeklædning, afhænger meget af opgavens omfang. Dog er det vigtigt altid at få professionel hjælp og rådgivning hos erfarne blikkenslagere. Så er du garanteret projektet lever op til krav og lovgivning, og at du får en så gennemført og korrekt installation som muligt.

Mikael Pugh

Blikkenslager

Arbejdsområder
Blikkenslagerarbejde
Reparationer