Zinkbeklædning

Der er mange gode grunde til at vælge en zinkbeklædning, udendørs såvel som indendørs. Zink som beklædningsmateriale udmærker sig ved at være holdbart, miljøvenligt, vedligeholdelsesfrit og ikke mindst smukt.

Vi ved, hvad godt håndværk vil sige og er derfor REINZINK certificerede. Certificeringen betyder, at vi har de værktøjer og den uddannelse, der skal til for at kunne tilbyde den højeste kvalitet indenfor zinkbeklædning. Certificeringen er kort sagt din sikkerhed for at det håndværk, der bliver udført er på et højt fagligt niveau.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for zinkbeklædning.

Vi står klar til at hjælpe dig:

Eksempler på udførte opgaver:

Zinkprojekt for kunde

Nyt hus – Troldhøj

Nyt hus – Lokesvej – Se hvad vi har udført på huset >>

Zink på udestue

Zinkfacade

 

En zink stern er smuk og autentisk

Zinkbeklædning har gennem århundreder været brugt som beklædningsmateriale i byggeriet, og det har haft mange andre anvendelser – for eksempel til nogle typer af orgelpiber, til mønter og mange andre formål. Når du vælger at få beklædt en gavl, lavet sålbænke eller beklædt en tagflade med zink, er du med i en af de vigtigste tendenser i tiden: Vi vil gerne bruge oprindelige materialer i byggeriet, og vi vil gerne skabe et autentisk udseende på vores bygninger.

Typisk anvendes materialet også til zink tagrender, zink stern – og i det hele taget er zinkbeklædning en gedigen måde at skabe afdækning på. Det er både holdbart, smukt og får en naturlig patina over tid.

Zink er til fulde et naturstof, for det er et af naturens grundstoffer på linje med sølv, guld og andre rene metaller. Så du kan med god samvittighed få en zink stern på dit hus. En zinkbeklædning ser eksklusiv ud og zink klæder de fleste huse.

 

To typer af overflader

Zinkbeklædning, hvad enten du ønsker at bruge det til gavl, tagrender, stern eller andet, fås med to forskellige typer af overflade:

  • En blank overflade, som patinerer og ændrer karakter i takt med, at tiden går.
  • En overflade, som allerede fra starten har det patinerede look.

Det er et spørgsmål om smag, om du ønsker den ene eller anden type overflade. Det kan dog ofte være en fordel at anvende zink med den patinerede overflade, hvis beklædningen skal passe til en allerede eksisterende zinkbeklædning.

 

Zink er et æstetisk materiale

Zink er på mange måder et smukt materiale, som passer ind også i moderne byggeri. Mange moderne mursten, som er håndstrøgne og med en varierende, smuk struktur i overfladen, matcher især en patineret zink stern eller zinkbeklædning på smukkeste vis.

På den baggrund kan vi anbefale zinkbeklædning også til inddækning af havemure, som beklædning på toppen af murede stolper og en lang række andre formål, hvor materialet både skal have en beskyttende funktion mod vejr og vind, og samtidig have et smukt, æstetisk fremragende udtryk.

 

Zinkbeklædning passer godt på et moderne byggeri

Som tagbeklædning passer zink også til moderne byggeri, hvad enten det er erhvervsdomiciler eller private boliger.

Klassisk anvender vi zink til tagrender, som giver et eksklusivt udtryk i forhold til mange andre materialer. Samtidig kan zink let tilpasses særlige bygningsforhold, fordi det kan formes og justeres individuelt. I det hele taget er zink et skønt materiale at arbejde med, og som vi er stolte af at tilbyde vores kunder.

Her kommer vores håndværksfaglige profil for alvor i spil – det er vi stolte af. Med vores Rheinzink certificering har vi også et håndgribeligt bevis på, at vi magter selv de vanskeligste opgaver på baggrund af et fagligt fundament.