Nyt badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse eller badeværelse renovering, så lad os hjælpe dig.

Vi laver professionelle indretningsforslag og kan tilbyde en totalløsning til en fast pris og med alle håndværkerentrepriser inkluderet. Vi klarer det hele fra start til slut.

 

Dine fordele ved en totalløsning:

  • Du får en fast pris uden økonomiske overraskelser.
  • Du har en fast kontaktperson.
  • Du får en effektiv byggeperiode uden slip.
  • Vi styrer arbejdet og koordinerer håndværkerne.
  • Vi sørger for, at alle lovkrav er overholdt, og at intet bliver overladt til tilfældighederne.
  • Vi sørger for produkter og håndværk af højeste kvalitet.

 

Renovering og reparation af badeværelser

Vi hjælper dig også med renovering og reparation af badeværelser. Vi har lang erfaring med renovering af gamle badeværelser. En renovering af dit badeværelse kan omdanne et af de vigtigste værelser i dit hus til et funktionelt og smukt rum, til stor glæde for hele familien.

Vi kan være totalleverandør til et helt nyt badeværelse, eller simpelthen renovere dit gamle; uanset hvad, så har vi løsningen der opfylder både dine behov og dit budget.

Kontakt vores badeværelses eksperter i dag og indhent et tilbud på dit nye badeværelse eller på renoveringen af dit gamle. Vi kan også sagtens lave reparation af badeværelse, hvis det er det i ønsker. 

Det skal du huske inden renovering af badeværelse

De fleste ved at et badeværelse kan være et dyrt rum i huset, at bygge om eller renovere. Derfor kan det være en god ide at sætte sig ned og lave en liste over de prioriteter man har før man starter renoveringen eller ombygningen. På den måde skaber man sig et overblik over hvad man vil have lavet, og hvad der er vigtigt for én, hvis ikke budgettet kan dække alle ønsker til badeværelset. Samtidig med at man finder frem til, hvad der skal til for at skabe sig sit drømmebadeværelse.

Er der flere elementer i renoveringen af badeværelset, der kræver forskellige grupper af fagfolk, så skal man huske at arbejdet i byggeriet skal foregå i den rigtige rækkefølge, så man ikke kommer ud for at noget skal laves om. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe med, så det behøver du ikke bekymre dig om mere end højst nødvendigt.

 

Skal man have byggetilladelse til renovering af badeværelse?

Husk på at hvis man vil lave større ændringer til boligarealet som ikke er registreret i BBR, så skal du søge om byggetilladelse før du går i gang med renoveringen. Ellers kan det i nogen tilfælde kræves ført tilbage i oprindelig tilstand. Derudover skal man også huske på, at der er andre regler i lejligheder end i huse. Man skal generelt ikke anmelde noget hvis man renoverer for eksempel badeværelset i sit hus, udover hvis der laves om på boligarealet. Laver man om i en lejlighed, skal man i de fleste tilfælde anmelde hvis man laver større ændringer, såsom at flytte toilet eller badekar. Derudover skal du huske at skaffe en fuldmagt fra bestyrelsen i din ejerforening. Generelt er det altid en god idé, at tage en snak med teknisk forvaltning i kommunen, så man er på den sikre side.

 

Før du går i gang med reparation af badeværelset

Der er meget at tænke over, når man skal lave nyt badeværelse eller have renoveret badeværelset, derfor kan det være en god idé at snakke med professionelle. Hos AAJ har vi mange års erfaring med renovering af badeværelse og vi hjælper derfor gerne med både forslag, rådgivning og renoveringen. Om du ønsker en renovering eller blot reparation af dit nuværende badeværelse med få løsninger der skal udskiftes, så er vi klar til vejledning. Vi tilbyder også totalløsninger, hvor vi styrer hele projektet og koordinere med de andre fagfolk. Du skal heller ikke tænke på om badeværelset vil leve op til lovkravene efter renovering. Vi sørger for, at alle love er overholdt og intet vi laver vil blive overladt til tilfældighederne.