AAJ har nu fået VPO

– VarmePumpeOrdningens godkendelse

Vi har fået VarmePumpeOrdningens godkendelse. For at få denne autorisation, skal man gennemgå et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, hvor der er fokus på kvalitetssikring gennem ordningens interne beregningsprogram for optimal dimensionering.

 

Hvad det betyder for dig?

Når du køber en varmepumpe løsning hos AAJ, er du sikret en installation af meget høj kvalitet og med en ekstra garanti!

Der er fem gode grunde til at benytte sig af installatører der har VPO godkendelsen:

  • En varmepumpeinstallatør, der er medlem af VPO, har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed, nar du investerer i en varmepumpe gennem Aage Jørgensen VVS.
  • En VPO-installatør hos AAJ er en del af Danmarks stærkeste professionelle netværk af varmepumpespecialister.
  • Du får automatisk ekstra garanti på din varmepumpe, hvis installationen er foretaget efter VPO’s kravspecifikationer.
  • Som varmepumpeinstallatør, der er medlem af VPO, kan AAJ give dig råd og vejledning om varmepumper på baggrund af solid uddannelse og erfaring.
  • Din AAJ installatør har adgang til Danmarks bedste dimensioneringsprogrammer, så han kan give dig den bedste løsning til netop dit hus!

 

Din sikkerhed for kvalitet!

VarmePumpeOrdningen sikrer, at varmepumpeanlæg dimensioneres, installeres, idriftsættes og serviceres, så den komplette varmepumpeinstallation lever op til den forventede ydelse, levetid og driftsøkonomi.

Når en installatør bliver godkendt og autoriseret hos VarmePumpeOrdningen så betyder det, at installatører der i forvejen har et stort forudgående teoretisk og praktisk kendskab til installation af varmepumpeanlæg får en opdatering af deres viden, så de derefter bliver i stand til at opfylde alle målene ovenfor, Dit resultat er højere kvalitet og bedre service!

 

Kontakt os

Du er meget velkommen til at spørge om Dine fordele ved en varmepumpe. Ring til os på tlf: 74 52 66 40 eller anvend vores kontaktformular her: Kontakt AAJ.