Haderslevs ældste VVS-virksomheder går sammen

I alt 125 års erfaring med VVS af høj kvalitet samlet under ét tag.
Det bliver resultatet, når B. Reymond Jørgensen ApS 1. april 2016 bliver del af Aage Jørgensen VVS A/S.

Haderslevs ældste VVS-virksomhed Aage Jørgensen VVS A/S har pr. 1. april 2016 overtaget aktiverne i B. Reymond Jørgensen ApS.

Virksomhederne er grundlagt i henholdsvis 1946 og 1962, og dermed bliver i alt 125 års erfaring med VVS af høj kvalitet samlet under ét tag.

"Vi har samarbejdet med B. Reymond Jørgensen ApS ad flere omgange. Vore virksomheder bygger på samme værdigrundlag, og vi har fælles høje standarder for det gode håndværk, siger Lars Jørgensen. 

Han driver som tredje generation Aage Jørgensen VVS A/S, der blev grundlagt af hans farfar og videreført af hans far, Finn Jørgensen, som stadig er aktiv i virksomheden. 

Hos B. Reymond Jørgensen ApS er Kim Reymond Jørgensen anden generation. Ud over ham tæller virksomheden en enkelt medarbejder og begge bliver del af holdet hos Aage Jørgensen VVS A/S.

"Jeg er stolt af være med til at videreføre den virksomhed, min bedstefar grundlagde i 1946. Jeg ved, hvor meget det betyder, at være arvtager i en virksomhed. Derfor er jeg oprigtigt glad for den tillid, Kim viser mig, ved at lade B. Reymond Jørgensen ApS videreføre som del af Aage Jørgensen VVS A/S, siger han.

Der vil ikke være den store forandring at spore for B. Reymond Jørgensen ApS’ eksisterende kunder. Det vil fortsat være Kim Reymond Jørgensen og hans medarbejder Peter, der varetager opgaverne – og selv telefonnummeret forbliver det samme.

"Som del af Aage Jørgensen A/S kan jeg slippe det administrative arbejde og fokusere på at løse opgaverne ude hos kunderne. Det ser jeg frem til" siger Kim Reymond Jørgensen.

Begge virksomheder tilbyder en række services inden for VVS, såsom ny etablering og renovering af installationer i bad- og køkken, renovering af varmeanlæg samt etablering og servicering af gaskedler, varmepumper, fjernvarme-, solvarme- og jordvarmeanlæg.


I kraft af sin størrelse arbejder Aage Jørgensen VVS A/S dog på flere projekter ad gangen, og opgaverne er fordelt på specialiserede medarbejdere i virksomheden. 
Derudover har Aage Jørgensen VVS A/S stor ekspertise inden for blikkenslagerarbejde, lige som virksomheden har en 230 kvadratmeter stor butik med alt inden for baderum, armaturer, baderumsmøbler og tilbehør. Alt sammen noget, Lars Jørgensen ser frem til at lade B. Reymond Jørgensen ApS’ eksisterende kunder komme til gode. "Kim og Peter er dygtige håndværkere. Jeg er rigtig glad for at kunne byde dem velkommen hos Aage Jørgensen VVS A/S" siger han.

For mere information kontakt indehaver af Aage Jørgensen VVS A/S, Lars Jørgensen: 74 52 66 40.

 Billeder i højopløsning til download:

Lars og Kim
Lars og Kim
Biler foran AAJ
alt 125 års erfaring

Information

Åbningstider

Man-Fre 9.00 - 17.00
Lør efter aftale
Akut døgntelefon
Tlf: 74 52 66 40

Om os

Aage Jørgensen VVS A/S er grundlagt i Vojens af VVS-installatør Aage Jørgensen. Firmaets første adresse var på Over Jerstalvej i Vojens..
læs mere...