Her finder du de mest søgte og besøgte sider på vores website

Gasservice

Gasservice

Vi udfører gasservice på fx. dit naturgas fyr. Og du kan tegne en serviceaftale, så dit gasfyr vedligeholdes og plejes løbende. Vi sørger for de rette indstilling og tekniske problemer.

Med et optimeret gasfyr vil du kunne spare penge og have en varm og tryg løsning døgnet rundt.

Vi er tilsluttet Ørsted Serviceordning.

Blikkenslagerarbejde_01

Blikkenslager

Vi sætter en ære i håndværket, når det kommer til blikkenslagerfaget. Vi har mange års erfaring med arbejde, som skal udføres af en faglært blikkenslager. Vi har de nyeste maskiner og det værktøj, der skal til for at udføre kvalitetsarbejde.

Varmepumper

Varmepumper

Vi kan hjælpe dig med at finde en billig varmeløsning med fokus på grøn energi, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Vi anvender udelukkende varmepumper med høj driftsikkerhed.

En varmepumpe henter og udvinder varme fra luft og/eller jord så effektivt, at opvarmningsomkostningerne kan reduceres med op til 75%.Varmepumper kræver ingen vedligeholdelse eller påfyldning af brændstof og de fylder som regel under en halv kvadratmeter.

jordvarme

Jordvarme

Hos AAJ har vi lang erfaring med servicering af jordvarmeanlæg. Vi har specialister, som primært arbejder med jordvarme, så vi kan sikre dig en god og professionel service.

Det er vigtigt, at du holder et årligt service på dit anlæg, så det kører mest optimalt og holder sig så effektivt kørende som muligt.

Er uheldet ude og du har mistet din varmekilde, så kan vi give dig varme tilbage. Er din brine blevet utæt, mister du tryk på brinen, så kan vi inspirere dit anlæg og hjælpe dig med at få løst problemet.

Fjernvarme

Fjernvarme

Vi er godkendt til, at udføre service under “Fjernvarmens Serviceordning” og tilbyder en servicepakke.

Dansk Fjernvarme har sammen med Teknologisk Institut etableret en landsdækkende, kvalitetssikrende serviceordning for fjernvarme under navnet “Fjernvarmens Serviceordning”.

Ordningen indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer til arbejdet med fjernvarme. Blandt andet kan arbejdet kun udføres af servicemontører med særlig ekspertise indenfor fjernvarme.

Zinkbeklædning

Zinkbeklædning

Zinkbeklædning kan bruges udendørs såvel som indendørs. Zink udmærker sig ved, at være holdbart, miljøvenligt, vedligeholdelsesfrit og ikke mindst smukt.

Vi ved, hvad godt håndværk vil sige og er derfor REINZINK certificerede. Certificeringen betyder, at vi har de værktøjer og den uddannelse, der skal til for at kunne tilbyde den højeste kvalitet indenfor zinkbeklædning.

Badeværelser

Vi laver alt i renovering og reparation af badeværelser.

Skal du have lavet reparation af dit badeværelse eller drømmer du om et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig.

Vi laver professionelle indretningsforslag og kan tilbyde en totalløsning til en fast pris og med alle håndværkerentrepriser inkluderet. Vi klarer det hele fra start til slut.