Reparationer

Hvad enten der er tale om en lille reparation af en vandhane eller termostatventil, står vores specialister klar. Vi har specialindrettede servicevogne og værktøjet til at klare både store og små reparationer.

Skal du have lavet reparationer i dit hjem? Her kan du læse mere om, hvilke former for VVS’er og blikkenslager reparationer, du kan få lavet af vores professionelle håndværkere.

 

Hvilke former for reparationer kan en VVS/blikkenslager lave?

Der findes mange forskellige reparationer, som en reparatør kan lave i dit hjem. En blikkenslager eller VVS´er kan reparere mange forskellige ting. Du kan som udgangspunkt gå ud fra, at de også kan reparere de ting, som de kan montere og sætte op.

Derfor kan du få også en blikkenslager til at reparere din tagrende eller få din VVS’er til at reparere dit toilet, hvis du oplever problemer, der kræver professionel assistance.

 

Vi står klar til at hjælpe dig:

Er der garanti på reparationer?

Ja, der er VVS og blikkenslager reparationer garanti hos os. Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer vores kunder en sikkerhed for, at det arbejde ,som vi udfører, er af høj kvalitet.

Der er igennem TEKNIQ blevet etableret en Dansk VVS Garanti, som er en garantiordning for VVS i Danmark. 

Den ordning sikrer, at private kunder får deres kendelse opfyldt, hvis de får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer. Formålet med Ankenævnet er at give private forbrugere mulighed for en nem, hurtig og billig løsning på eventuelle uoverensstemmelser. 

 

Hvad koster reparationer?

VVS og blikkenslager reparationer har ikke en fast pris. Det kommer helt an på den enkelte opgave, da det er her, at prisen bestemmes.

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Særligt spiller tiden, der skal bruges på opgaven, en rolle. Herudover er der også de materialer, der skal bruges til at lave reparationen, og hvor mange medarbejdere, der skal på opgaven.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede og rådgive dig hurtigst og bedst muligt. Du skal ikke være bange for at give os et kald; vi er mere end klar til at hjælpe dig godt på vej. 

 

Hvor store reparationer kan laves?

Vi har mulighed for at lave alle slags VVS og blikkenslager reparationer. Det er ligegyldigt, om det blot drejer sig om en vandhane eller termostatventil, eller der er behov en stor reparation af et tag.

Vi kan klare en helt masse forskellige opgaver, så giv os endelig et kald, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med din reparation. 

 

Er det muligt at foretage reparation af toiletter?

Ja, det er muligt at foretage reparationer af toiletter. Det kommer dog ofte an på, hvad problemet med det pågældende toilet er. Det vil dog i stort set alle tilfælde være muligt at reparere dit toilet. 

Et af de mest hyppige problemer med toiletter er, at det står og løber med vand. Det kan give en stor vandregning, hvis der hele tiden løber spildt vand ud i toilettet. Det er derfor en god ide, at du hurtigt får det fikset. Det kan desværre også ske, at der sprænges et vandrør eller andet på badeværelset

Nogle kan klare opgaven, men resultatet vil altid blive bedre, hvis du får en VVS mand til at lave det for dig. Så er du også sikker på, at problemet bliver fikset permanent og ikke med en midlertidig løsning, hvilket det ofte bliver, når det fikses ved hjælp af en gør-det-selv løsning. 

 

Hvad gør en reparatør?

En reparatør er en faglært mand, der kan reparere ting i dit hus. Hvis der er problemer med din vandhane, toilettet, taget eller din tagrende, så kan du tage kontakt til os. Vi sender en dygtig reparatør ud til dig, så du hurtigt får løst problemet.

 

Hvordan foregår reparationer af zink og kobber tagrender?

En reparation af zink og kobber tagrender foregår ved, at der slibes med ståluld og tørres af med rensebenzin. Herefter skal der fuges med silikone, for at det holder helt tæt.

Vi kommer gerne ud og fikser din tagrende, hvis du oplever problemer i regnvejret.