Hvad er jordvarme?

Jordvarme er en af de ældste former for energi vi har på jorden. Jordvarme er også en af ​​de reneste, og mest pålidelige energikilder vi kan anvende.

Processen med at udvinde energi fra varmen i jorden er ganske enkel. Vand pumpes gennem rør ned i jorden, hvorved vandet opvarmes. Herefter kan denne varme føres retur til huset, via eksempelvis en varmepumpe.

AAJ kan servicere dit jordvarmeanlæg

Hos AAJ har vi lang erfaring med servicering af jordvarmeanlæg. Vi har specialister, som primært arbejder med jordvarme, så vi kan sikre dig en god og professionel service.

Det er vigtigt, at du holder et årligt service på dit anlæg, så det kører mest optimalt og holder sig så effektivt kørende som muligt. Holder du dine service ved lige, så sikrer du dig også, at dit anlæg kan holde sig effektivt i mange år frem.

Vi kan lave service i Haderslev og Sønderjylland, men vi kommer gerne længere ud også. Bare ring til os forhør dig om ikke også vi kan lave service for dig.

AAJ kan reparere dit jordvarmeanlæg

Er uheldet ude og du har mistet din varmekilde, så kan vi give dig varme tilbage. Er din brine blevet utæt, mister du tryk på brinen, så kan vi inspirere dit anlæg og hjælpe dig med at få løst problemet.

Kommer der ikke varme i huset og mistænker du din jordvarme for ikke at fungere, så sørg for at få kigget på det hurtigst muligt. Det kan være jordvarmen skal repareres, og i de kolde måneder, så skal man ikke gå for lang tid uden varme, da huse med gulvvarme skal bruge noget tid på at trænge gennem gulvet.

Vi kan selvfølgelig også installere jordvarme for dig

Har du bestemt dig for, at få en billigere og mere effektiv form for energi i huset, eller skal du bygge nyt hus? Så kan det nemt være, at jordvarme vil være den helt rette vej at gå for dig.

Forhør dig hos os, så kan vi hjælpe med rådgivning og eventuelt installation af et nyt jordvarmeanlæg.

Fordele ved et jordvarmeanlæg

At anvende jordvarme indebærer meget lave driftsomkostninger. og der anvendes intet fossilt brændstof til at generere energi med. Dermed får du en meget grøn og ren energi.

Da jorden er en vedvarende energikilde, vil jordvarme hjælpe med at reducere den globale opvarmning og forurening. Jordvarme og jordvarme anlæg genererer heller ingen forurening.

Jordvarme er en meget stabil energi som du kan anvende 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, året rundt. Andre former for vedvarende energi som sol og vindenergi, er afhængige af vind og vejr. Det samme gør sig ikke gældende ved jordvarme, der som nævnt er en langt mere stabil energi.

Du opnår typisk store besparelser, sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoider, som f.eks. et oliefyr.