Blikkenslagerarbejde

Vi sætter vores håndværk i højsædet og har mange års erfaring indenfor blikkenslagerfaget. Vores værksted indeholder de nyeste maskiner og det værktøj, der skal til for at udføre kvalitetsarbejde.

Ved du hvad forskellen på en blikkenslager og en VVS er?

Helt kort fortalt, så er forskellen på en blikkenslager og en VVSer, at en VVSer tager sig af alt det inde i huset og en blikkenslager tager sig af de ting, som er udenpå huset – i grove træk ihvertfald.

Hvis du vil se hvilke typer opgaver en blikkenslager laver, så har vi listet det op her.

Vi udfører alt indenfor:

  • tagrender (halv rund og kvart rund i zink eller kobber)
  • kviste og karnapper
  • murkroner
  • inddækninger
  • skiffertag i naturskiffer eller eternit
  • zink- og kobbertage
  • skotrender
  • specialløsninger.

Tag os med på råd, så vi finder en løsning i fællesskab.

Her kan du få hjælp med zinkbeklædning.

Eksempler på udførte opgaver:

Strålevarme

Zinkbeklædning

Nyt hus – Troldhøj

Nyt hus – Lokesvej

Kobberfacade

Vi er professionelle blikkenslagere

Når det kommer til det arbejde som vores blikkenslagere udfører for os, så er det de færreste, som kan være med. Faktisk er det områder, hvor du kan komme til at gøre stor skade, ikke kun på byggeriet, men også personskade, og det er bedst at overlade det til de professionelle.

Som blikkenslager er der mange arbejdsopgaver, og det er med sikkerhed, at der vil ikke være to dage som er ens.

De mange arbejdsområder for en blikkenslager

Det er som oftest noget i køkkenet og på badeværelset, som kræver en blikkenslager, og det kan være at skifte blandingsbatterier eller armaturer (vandhaner), sikre der er rør, som ikke længere er utætte, eller at der bliver trukket nye rør og slanger til vaske og opvaskemaskiner.

Som blikkenslager kan der også være arbejde med tagrender og zinkbeklædning, som for eksempel på stern.

Der kan også være arbejde med nedfaldsstammer, som hører under blikkenslagerne, og det samme gør vand og varme. Og det er her hvor mange er beskæftiget.

Det skal skiftes og tætnes

Der kan være mange steder, hvor de gamle faldstammer er for til-kalkede og skal skiftes. Det samme kan gælde gamle radiatorer. De blive så småt udfaset og skal udskiftes til nyere fjernvarmeanlæg, så huse og lejligheder kan holdes varme på en billigere og mere effektiv måde. Det er med nye rør, nye konvekse radiatorer og gulvvarme hos andre. Det er alt sammen noget, som en blikkenslager kan stå for.

Der er også mange blikkenslagere, som arbejder på de forskellige fjernvarmestationer. Der kan være rør, som skal efterses og skiftes, og det samme gælder mange steder i industrien.

Der findes også mange andre opgaver, som en blikkenslager varetager. Det kan være udskiftning af termostater, varmevekslere og meget andet.

Vi løser alle blikkenslager-opgaver, og vi sidder klar ved telefonerne til at besvare dit opkald og tage imod din opgave.