Blikkenslagerarbejde

Vi sætter vores håndværk i højsædet og har mange års erfaring indenfor blikkenslagerfaget. Vores værksted indeholder de nyeste maskiner og det værktøj, der skal til for at udføre kvalitetsarbejde.

Ved du hvad forskellen på en blikkenslager og en VVS er?

Helt kort fortalt, så er forskellen på en blikkenslager og en VVSer, at en VVSer tager sig af alt det inde i huset og en blikkenslager tager sig af de ting, som er udenpå huset – i grove træk ihvertfald.

Hvis du vil se hvilke typer opgaver en blikkenslager laver, så har vi listet det op her.

Vi udfører alt indenfor:

  • tagrender (halv rund og kvart rund i zink eller kobber)
  • kviste og karnapper
  • murkroner
  • inddækninger
  • skiffertag i naturskiffer eller eternit
  • zink- og kobbertage
  • skotrender
  • specialløsninger.

Tag os med på råd, så vi finder en løsning i fællesskab.

Her kan du få hjælp med zinkbeklædning.

Eksempler på udførte opgaver:

Strålevarme

Zinkbeklædning

Nyt hus – Troldhøj

Nyt hus – Lokesvej

Kobberfacade

Vi er professionelle blikkenslagere

Når det kommer til det arbejde som vores blikkenslagere udfører for os, så er det de færreste, som kan være med. Faktisk er det områder, hvor du kan komme til at gøre stor skade, ikke kun på byggeriet, men også personskade, og det er bedst at overlade det til de professionelle.

Som blikkenslager er der mange arbejdsopgaver, og det er med sikkerhed, at der vil ikke være to dage som er ens.

De mange arbejdsområder for en blikkenslager

Der er altid noget i køkkenet og på badeværelset, som kræver en blikkenslager, og det kan være at skifte blandingsbatterier, sikre der er rør, som ikke længere er utætte, eller at der bliver trukket nye rør til vaske og opvaskemaskiner, så de står lige der, hvor de er ønsket af kunden.

Som blikkenslager kan der også være arbejde med tagrender udenfor. Det er dem, som har speciale i tag og facade. De kan arbejde med tage som det, du finder på herregårde og tagrender i metaller, som der er på mange gamle bygninger.

Der er også en masse med nedfaldsstammer, som hører under blikkenslagerne, og det samme gør varme og vand. Det er der hvor de fleste i dag er beskæftiget.

Det skal skiftes og tætnes

Der er nemlig mange steder, hvor de gamle faldstammer er så tilkalkede, at de nu skal skiftes, og det samme gælder de gamle radiatorer. De er alle ved at skulle udfases, det skal udskiftes, og der skal helt nye fjernvarmeanlæg til, for at holde husene varme. Det er med nye rør, nye konvekse radiatorer og gulvvarme hos andre. Det er alt sammen noget, som blikkenslagerne står for, specielt hvis det er gulvvarme, som skal kobles op til fjernvarmen.

Der er også mange blikkenslagere, som arbejder på de forskellige fjernvarmestationer. Der er jo altid nogle rør, som skal efterses, og det samme gælder mange andre steder i industrien, for der er altid brug for tætte rør.

Tænk bare på, hvor mange større rør, der er hos et af vores store firmaer, Carlsberg, det er jo nok ikke kun en enkelt blikkenslager, de har i deres stald. Faktisk så drejer det sig nok nærmere om en del flere, og det er jo nok ikke eneste opgave, de har. Der er også kedler, som skal sikres, så de ikke lækker. Der er mange andre småopgaver, som blikkenslagerne varetager, som udskiftning af termostater, varmevekslere og meget andet, som vi ikke kan undvære i vore hverdag.